tirsdag den 30. september 2014

KRONHJORT SAFARI

Udskolingen blev i dag en oplevelse rigere, da de i det skønne efterårs vejr var i Dyrehaven, og se og ikke mindst høre Kronhjortene.

Efter en dejlig tur med toget til Klampenborg, 


Stod den på nogle timers vandring i Dyrehaven.


Mens vi gik rundt, var det også tid til biologi undervisning. Der blev snakket om hvilke hjorte vi så, og hvordan at vi kunne kende forskel på de forskellige racer.

Og så blev der selvfølgeligt snakket om hvorfor det er at Kronhjorten brøler her om efteråret.

Og så var det jo ellers om at gå stille, og have øjnene på stilke for at se om der var nogle dyr at se, eller om de var gået til den modsatte ende af haven.

Men der gik ikke længe inden at vi fik øje på den første. En ældre "herre" der gik alene, og som havde knækket noget af geviret. Og å gik det ellers stærkt med at finde nye flokke af dyr. Næste gruppe var dog en stor flok Dåvildt.
 Og så er det jo sådan at uden mad og drikke så duer eleverne jo ikke, så en lille frokost pause, og mens der blev spist, så kom der 3 unge kronhjorte, vandrene lige så stille forbi os.


Men der var også nogle af de stideslystne gamle drenge, som meget gerne ville holde på deres damer, så de unge fyre ikke kom for tæt på.

En rigtig god og lærerrig dag ude i naturen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar