lørdag den 21. september 2013

Vi nyder stadigt sensommeren på Bjerrestrand.

Vejret stadigt i top til udeskoleSå er vi 2/3 igennem vores forløb om vand. Så i næste uge er det igen tid til at skifte værksteder.

Danskholdet arbejde i denne uge med beskrivelser, så eleverne sad i "enerum" mens de tænkte og skrevSenere skulle de så fremlægge deres beskrivelser  for resten af deres gruppe, som så kunne komme med feedback.

N/T holdet var i den kreative afdeling hvor der blev lavet tangbilleder, samtidigt med at der blev lært om de forskellige tangtyper der er i området. Super god kombination af kreativitet og faktuel læring.
Matematikholdet skulle prøve om de kunne beregne sig frem til hvor meget vand der var i en beholder.
Da de havde regnet sig frem til et resultatet  så testede de om det passede ved at fylde beholderen ved hjælp af et litermål. Og det passede sørme. 

Deres sidste opgave var at se om de ud fra beregningsmetoden kunne finde ud af hvor meget vand der så var i et af de bade områder der er ved badebroerne på Bjerrestrand. Og nej de skulle ikke teste deres resultat bagefter med et litermål :-)Så der blev målt og beregnet, de kom også frem til et resultat, nemlig 192.000 liter vand. så godt det ikke skulle testet. :-) 

Dagen sluttede af som vi plejer med et par lege.
Denne gang blev det til en lille ur leg, og følg centrum.

Så endnu en dejlig dag med masser af læring, og bevægelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar