fredag den 13. september 2013

Stadigt sommer på Bjerrestrand

UDESKOLE ER BARE SUPER GODT

Sensommeren på Bjerrestrand er simpelthen bare fantastisk, igen en skøn fredag med blå himmel, havblik og ca 20 grader. Hvorfor så sidde i et klasserum, når undervisningen kan foregå udenfor, og dermed bringe alle sanser i spil.Temaet er stadigt vand som i nok har gættet.
Det dygtige danskhold arbejde i dag med sanser. der blev brugt I-Pad, hvor der blev taget billeder, beskrevet og indtalt.
Det er altid super godt at snakke om sanser når vi er ude af klasselokalet, for på den måde beskrive hvad det er vi oplever, og observereTænksomme øjeblikke, hvor alle sanser bliver sat i spil.
N/T holdet skulle idag se om der var flere krabber i Øresund, så fat i Krabbe fiskestænger, net og noget madding, og så ellers igang med fiskeriet, og jo der var stadigt krabber i  Øresund.
Matematikerne, arbejde videre med måling af vand. Dagens opgave var at finde ud af hvor mange deciliter der går på en liter, og så bagefter teste om det nu også passede når der var tale om 2 liter og 3 liter. De skulle også finde ud af hvad 1 liter vand egentligt vejer. Og der kom mange gode bud, så frem med vægten og så veje.
.Dagen sluttede med den super relevante leg, når det nu er vand tema, nemlig krabber og rejer.

Vi skal jo huske at få noget bevægelse med ind i undervisningen.
Husk også at følge SKOLEN I VIRKELIGHEDEN på Facebook.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar