mandag den 31. marts 2014

Hjemkundskab og møller

Så tror jeg at vi kan sige at vi er færdige med vores vindmøller.

Dejlig forårsdag på PL. En lidt kold morgen, men da solen kom rigtigt frem så kom også forårs varmen.

Vi startede dagen med lidt hjemkundskab. Dagens ret var kylling med broccoli, og forårs løg, i kokosmælk m. lidt hvidløg. Der til en dejlig bulgursalat med tomat og appelsin.

Så der skulle snittes og koges 

Så frem med køkkengrejet, og igang med arbejdet. og i løbet af ingen tid, det er jo nogle super dygtige elever, var der gjort klar til selve fremstillingen.  Så der kunne lige blive tid til en meget hurtig gang fodbold. Vi skal jo huske at eleverne også skal have en masse bevægelse i den nye reform, så vi må hellere komme igang allerede nu.


Og så blev det ellers til til at fremstille dagens menu.
Og så var det ellers spisetid.

Og så til dagens praktiske projekt. Vindmøllerne.
 Nu var det efterhånden lykkedes at skaffe de sidste ting, så nu kunne vingerne komme på, og vi kunne få spændt møllerne fast med barduner, og også sat en stop mekanisme på så de ikke bare står og køre helt vildt rundt.

Så nu er vi helt klar til at producere strøm, tror vi nok :-)  det næste bliver at prøve at måle på dem og se hvor meget strøm de kan levere, vi håber at vi kan komme op omkring de 14 volt, men lad os nu se.Hvis nogen skulle have lyst til at kaste sig ud i noget, i samme stil, så er i altid velkomne til at kontakte SKOLEN I VIRKELIGHEDEN, mail  jaws@fredensborg.dk

PS. jo de virker, :-)  dvs de kan køre rundt, vi har endnu ikke målt hvor meget strøm de kan levere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar