fredag den 21. marts 2014

FASAN & MØLLER

udskolingen blev overrasket med en gang fasaner.

Normalt har vi ikke haft mad på programmet i dette skole år, men pludseligt var muligheden der for at få fat i nogle fine fasaner, så frem med kogegrejet.


Første opgave, hvordan pakker man nu lige en sådan en ud :-), den er jo ikke i en plastik bakke, der er lige til at åbne.

Første forsøg, at plukke dem, det gik ikke så godt, så frem med kniven, og så skulle de flås.




Der blev gået til den med stor iver, og alle klarede det rigtigt godt. "overfrakken" kom af, og så skulle kødet bare lige skære fra benene.



Det blev også lige skyllet en tur så alt blod og dun kom af. og så skulle der ellers kokkereres.

Dagen ret blev en ny opfundet opskrift , nemlig fasan risotto,


Det smagte super godt, og der blev spist op.

Sidste punkt på dagen program var opsætning af den sidste mølle, dog uden vinger da "CARL" lige syntes at den skulle komme forbi PL den dag.

Var det ikke møllen der skulle ned i det hul :-)  :-)

Samarbejde er en rigtig god ting






Til sidst stod den sidste mølle også på sin plads, så
nu skal vi lige have nogle vinger på, og nogle barduner, 
så skulle vi være køreklar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar