torsdag den 30. maj 2013

DOKUMENTAR FILM

Mellemtrinnet har arbejdet med dokumentarfilm.

I forbindelse med vores have, og vores madlavning, med råvarer der er i haven, er eleverne også igang med at lave en dokumentarfilm om arbejdet.
Filmen laver de på deres I-PAD i programmet  IMOVIE.
Her arbejdes der med billeder og små videoer, hvor til der indtales vejledninger, og der lægges lidt underlægnings musik på.

Vi startede i haven med at så nogle gulerødderSå må vi jo se om den danske sommer giver os nogle dejligt store gulerødder senere. Og så var det ellers igang med at lave noget mad af bla. gulerødder. det blev til Chili cen carne.
undervejs skulle eleverne filme/fotografere for at dokumentere alle processerne i forløbet. Efter der var lavet dejlig mad, og den var blevet spist, så var det tid til at arbejde med selv dokumentar filmen.
Der blev lagt biller og videoer ind, og så var det ellers igang med at indtale.
speaken til filmen ,bliver lavet som et interview, hvor at spørgsmålet ikke bliver optaget, men kun svaret kommer til at være med på filmen.

Ved at lave speaken på den måde, for eleverne også arbejdet med interview teknik, og for lært at stille spørgsmål med HV, så der ikke bar kan svares med JA og NEJ

Det bliver spændende at se alle filmene når de bliver helt færdige.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar