torsdag den 23. august 2012

Så er vi igang igen efter sommerferien.

Vi lagde hårdt ud allerede på 2. skoledag, d. 14 august med et besøg.  Det var mellemtrinnet der startede. De er i år blevet 12 elever, hvor en stor del af dem er nye i DET GRØNNE KLASSERUM.

 Haven trængte til en ordentlig omgang efter sommerferien,
 Så det fik den om torsdagen da de store fra udskolingen var der ude.

I år er der for de store udskolings elever kommet et ekstra modul på, og der er kommet fast Hjemkundskab, hvor vi arbejder med klima mad / 80-20 mad, som Tema.

opskriften studeres nøje på tablettenIndskolingen skal også af sted i dette efter år, starten for dem blev dog sudt en uge, da det blev et dejligt regnvejr her onsdag, hvor de skulle have været afsted for første gang, så vi håber på godt vejr i næste uge.

I denne uge har mellemtrinnet arbejdet med skovens matematik, og har prøvet at finde cirkler, og måle omkreds.


Udskolingen, er igang med Matematik i anvendelse, sagt på en anden måde, de skal prøve at bygge et brændeskjul, som de selv skal måle op til, beregne arealer, lave arbejdstegninger i målestoks forhold, samt måle materialer op og skære dem til.
 


Der tegnes arbejds tegninger og beregnes arealer
I dette skoleår er alle elever også blevet udstyret med en Tablet. Så nu er logbogen blevet digital, og opskrifter og andet undervisnings materieale ligger i DROPBOX, så de kan hente det de skal bruge på stedet.

Så vi håber på endnu et spændende og udviklende skoleår i DET GRØNNE KLASSERUM.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar